UVJETI I ODREDBE

Korištenje

Naše Internet stranice možete koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada prema u nastavku navedenim uvjetima i pravilima. Zadržavamo pravo promjene općih uvjeta poslovanja i korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Smatra se da je pristupanjem stranicama korisnik upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima korištenja istih, a prilikom potvrde kupnje to i potvrđuje.

Informacije o proizvodima nastojimo održati točnima i aktualnima, no isto se tako ograđujemo od mogućih pogrešaka. Fotografije i prikazi na ovim stranicama ne moraju odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi. Neke fotografije mogu biti tipske za određeni tip proizvoda.

Uvjeti kupovine

Uvjeti kupovine/prodaje robe putem Internet trgovine na našim stranicama definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe. Isporučitelj naručene robe je  "KUĆA MEDA ŽUPANJA", Gundulićeva 75, 32270 Županja. Kupcem se smatra svaki registrirani korisnik, pravna ili fizička osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni i pošalje tražene podatke te odabere jedan od tri ponuđena načina plaćanja.

Postavljanjem elektroničke narudžbe na web-stranicu www.kucameda.com, Kupac potvrđuje i obvezuje se platiti naručenu robu i sve troškove dostave kao i troškove nastale ne podizanjem robe od dostavne službe, u suprotnom troškovi će se morati nadoknaditi sudskim putem.

Naručivanje

KUĆA MEDA Županja putem svoje Internet trgovine omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u njihovoj ponudi. KUĆA MEDA Županja se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. U slučaju nemogućnosti isporuke, KUĆA MEDA Županja kontaktirat će korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda, dok će ostali dostupni proizvodi biti isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda, KUĆA MEDA Županja izvršit će povrat sredstava.

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Kupi, odabrani proizvod se sprema u potrošačku košaricu. Nakon odabira svih željenih proizvoda klikom na gumb Nastavi prema blagajni, sustav Vas dalje automatski vodi do stranica na kojima morate potvrditi točnost unesenih podataka te odabrati neki od ponuđenih načina plaćanja. Nakon što zaprimimo Vašu narudžbu dobit ćete povratni e-mail s potvrdom o uspješno obavljenoj narudžbi odnosno kupovini, što ovisi o odabranom načinu plaćanja. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac potvrdno završi cijeli proces narudžbe. Na e-mail adresu s kojom ste se registrirali kao kupac dobit ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane KUĆE MEDA Županja.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite nalaze li se proizvodi u Vašoj košarici nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze, molimo Vas da nazovete na +385 98 958 4645

Dostava

Besplatna dostava za cijelu Hrvatsku za sve narudžbe u iznosu većem od 100,00 €!

Troškovi dostave za sve narudžbe manje od 100,00 € za dostavu u Hrvatskoj plaća naručitelj po cjeniku dostavne službe. Dostava u inozemstvo se plaća po cjeniku dostavne službe za inozemstvo.

Proizvodi se dostavljaju putem Hrvatske pošte osim ako naručitelj želi drugačije i želi odabrati drugu dostavnu službu. U slučaju slanja paketa koji uključuju svježu matičnu mliječ, kupac će biti obaviješten ili e-mailom ili SMS-om o roku dostave i broju paketa. Dostava se vrši isključivo na području Republike Hrvatske. Moguće je slanje i u inozemstvo što iziskuje dodatne troškove koje snosi kupac.

Prilikom preuzimanja paketa korisnik je dužan identificirati se djelatniku dostavne službe, provjeriti eventualna oštećenja na pošiljci te u slučaju ispravnosti pošiljke potpisati dostavnicu čime potvrđuje primitak pošiljke. U slučaju oštećenja pošiljke, korisnik je dužan odmah reklamirati pošiljku djelatniku dostavne službe. Naknadne reklamacije neće se uzeti u obzir. KUĆA MEDA Županja odriče se bilo kakve odgovornosti za štete koje mogu nastati od trenutka uručenja pošiljke dostavnoj službi do trenutka isporuke korisniku.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi isključivo o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju !!

Načini plaćanja

Naručene proizvode možete platiti sljedećim putem:

  • putem virmana ili opće uplatnice
  • pouzećem - plaćanje prilikom preuzimanja robe

Ukoliko korisnik odabere plaćanje virmanom ili općom uplatnicom, na njegovu e-mail adresu bit će poslana potvrda narudžbe te podaci potrebni pri uplati. Naručeni proizvodi se dostavljaju korisniku po verificiranju uplate, u skladu s uvjetima dostave.

Ukoliko korisnik odabere opciju plaćanja pouzećem, na njegovu e-mail adresu bit će poslana potvrda narudžbe. Plaćanje se vrši prilikom dostave proizvoda djelatniku dostavne službe.

VAŽNO: Na korisnikovu e-mail adresu automatski se šalju različite poruke nakon obavljenih aktivnosti (potvrda o registraciji, potvrda narudžbe, obavijest o isporuci ili otkazivanju, potvrda o terećenju kartice ili otkazivanju transakcije). Dužnost je korisnika dati ispravne podatke o važećoj e-mail adresi.